Mladi fudbaleri Srbije na EP potpuno razočarali protiv Austrije

Izvor: Danas, 19.Jun.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi fudbaleri Srbije na EP potpuno razočarali protiv Austrije

Možda mlada fudbalska reprezentacije Srbije odigra potpuno drugačije protiv Nemačke u sutrašnjem derbiju drugog kola B grupe prvenstva Evrope za igrače do 21. godine, jer ne bi bilo prvi put da "orlići" zablistaju kada se niko ne nada a padnu tamo gde niko nije očekivao, ali ono što su pokazali u porazu od Austrije (0:2) ama baš ništa nije valjalo. Članak Mladi fudbaleri Srbije na EP potpuno razočarali protiv Austrije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorović pred Nemce, neće mnogo menjati tim!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019

Selektor mlade reprezentacije Srbije neće mnogo menjati tim u odnosu na onaj koji je izgubio od Austrije...Mlada reprezentacija Srbije je izgubila prvu utakmicu na prvenstvu Evrope u Italiji i to od Austrije...Niko nije očekivao poraz, pa ni selektor Đorović, a pred utakmicu drugog kola protiv Nemačke...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.