Mještani sela Braćak četiri dana zavijani – Opština Tutin neće da im pomogne

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jan.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mještani sela Braćak četiri dana zavijani – Opština Tutin neće da im pomogne

Prema informacijama sa terena mještani sela Braćak na Pešteri, opština Tutin, več četiri dana su odsječeni od svijeta. Svi putevi koji vode ka ovom selu su neprohodni.  U selu ima bolesnika kojima je neophodna medicinska njega, mještani su zbog toga tražili pomoć od opštine Tutin ali odgovor nisu dobili.  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Sela na gornjoj Pešteri odsjećena od svijeta, starima neophodna pomoć ljekara

Izvor: SandzakPress.net, 08.Jan.2017, 13:13

Osim glavnog puta Tutin – Ljeskova – Sjenica, svi prilazi selima i zaseocima na gornjoj Pešterisu skoro neprohodni, kazao je državni sekretar Zaim Redžepović govoreći o trenutnoj situaciji. Prosto su odsječeni Braćak, Naboje, Boroštica. Nema načina da se ljudima pomogne, a već ima informacija...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.