Mitrović je imao ovlašćenje za potpis Memoranduma

Izvor: Press, 22.Nov.2013, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović je imao ovlašćenje za potpis Memoranduma

Reagujući na zahtev opozicionih odbornika Demokratske stranke (DS) i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), koji su od predsednika Skupštine grada Radovana Bulajića zatražili da zakaže sednicu radi utvrđivanja okolnosti i odgovornosti potpisivanja Memoranduma o izgradnji dečjeg vrtića u Štrpcu, kabinet gradonačelnika saopštio je da je gradnonačelnik Bošnjak 30. oktobra ove godine ovlastio odbornika Mitrovića da potpiše Memorandum o saradnji na sufinansiranju izgradnje dečijeg vrtića >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Brezovici, u opštini Štrpce.
Memorandum o izgradnji tog vrtića u 2014. godini, potpisali su 1. oktobra i ovlašćeni predstavnici kancelarije za Kosovo i Metohiju grada Novog Sada i opštine Soko Banja i Štrpce.
U zahtevu za održavanje sednice skupštine grada Zrenjanina opozicioni odbornici DS i Lige su naveli da Zakon o lokalnoj samoupravi ne predviđa mogućnost da gradonačelnik može svoja ovlaštenja preneti i na odbornika, zbog čega su tražili da skupština razmori sve okolnosti i utvrdi odgovornost odbornika Mitrovića, za protivpravno potpisivanje Memoranduma kao i za zloupotrebu službenog položaja.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.