Mirotić u litiji iz Lješanske nahije u znak podrške odbrani svetinja u Crnoj Gori (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirotić u litiji iz Lješanske nahije u znak podrške odbrani svetinja u Crnoj Gori (FOTO)

Jedan od najboljih evropskih košarkaša, veliki srpski humanitarac, rođeni Podgoričanin,u subotu obišao manastir Ostrog, o čemu je obavijestio svoje pratioce na „Instagramu“ Jedan od najboljih evropskih košarkaša, veliki srpski humanitarac, rođeni Podgoričanin, Nikola Mirotić šetaće u nedelju u litiji iz Lješanske nahije u znak podrške odbrani svetinja u Crnoj Gori.Mirotić je u subotu obišao manastir Ostrog, o čemu je obavijestio svoje pratioce na „Instagramu“.Podsećamo, Mirotić je i potpisnik peticije za povlačenje skandaloznog zakona o otimanju imovine SPC.(IN4S)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNATI KOŠARKAŠ PROTIV MILOVE POLITIKE: Мirotić u povorci u znak podrške odbrani svetinja u Crnoj Gori!

Izvor: Kurir, 15.Feb.2020

Jedan od najboljih evropskih košarkaša, veliki srpski humanitarac, rođeni Podgoričanin, Nikola Mirotić šetaće u nedelju u povorci iz Lješanske opštine u znak podrške odbrani svetinja u Crnoj Gori.

Nastavak na Kurir...

Jedan od najboljih košarkaša Evrope na čelu kolone: Nikola Mirotić u litiji ka Podgorici (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2020, 21:10

Jedan od najboljih evropskih košarkaša učestvuje sa verujućim narodom u litiji iz Lješanske nahije Jedan od najboljih evropskih košarkaša, doskorašnja NBA zvezda, sada član KK Barselona, rođeni Podgoričanin i veliki srpski humanitarac Nikola Mirotić učestvuje sa verujućim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.