Miroslav Čučković otkrio koja NAVIJAČKA GRUPA STOJI IZA NASILJA na ulicama Beograda i šta imaju za CILJ

Izvor: Press, 09.Jul.2020, 12:14

Miroslav Čučković otkrio koja NAVIJAČKA GRUPA STOJI IZA NASILJA na ulicama Beograda i šta imaju za CILJ

Na ulicama prestonice, prethodna dva dana odvijaju se neredi i nasilje kakvo u Srbiji nije skoro zabeleženo. Demonstranti dolaze sa različitih strana ideološkog spektra, među njima vlada krajnje nepoverenje, a optužbe ko je odgovoran za nemile scene prebacuju, malo jedni na druge, malo na "službe", a malo i na "ubačene elemente".
Foto:blic
Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je otkrio deo "ubačenih elemenata", a za nasilje u centru Beograda optužuje navijačku grupu Torcida iz Splita, navodeći da su pripadnici ove grupe ubačeni na proteste u Beogradu "kako Srbija ne bi pretekla Hrvatsku na polju ekonomije".

- Organizovan napad na Beograd je u toku. Napad sa ciljem da se uništi sve ono što je Aleksandar Vučić uradio za Srbiju u poslednjih nekoliko godina. Huligani Torcide na ulicama Beograda ubačeni sa ciljem da ne preteknemo i Hrvatsku u ekonomiji - napisao je Čučković na Tviteru.
Podsetimo, Čučković je pre dva dana obelodanio da je pozitivan na korona virus.

"Poštovani dragi Obrenovčani, želim da vas obavestim da sam dobio obaveštenje od naše epidemiološke službe DZ Obrenovac da je moj test na COVID 19 urađen 4.7. pozitivan. Takođe želim da vas obavestim da sam rešen da ga jako brzo pobedim i vratim se u borbu sa svima vama dok ne iskorenimo ovu opaku i podmuklu bolest iz našeg Obrenovca", napisao je, između ostalog, Miroslav Čučković.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Miroslav Čučković: Navijači Torcide izazvali nerede

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković tvrdi da je otkrio deo "ubačenih elemenata", a za nasilje u centru Beograda optužuje navijačku grupu Torcida iz Splita, navodeći da su pripadnici te grupe ubačeni na proteste u Beogradu "kako Srbija ne bi pretekla Hrvatsku na polju ekonomije".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.