Ministarstvo prosvete o početku školske godine: Hoće li biti promena?

Izvor: B92, 10.Avg.2022, 13:18

Ministarstvo prosvete o početku školske godine: Hoće li biti promena?

Epidemiološka situacija i prognoze ukazuju da će školska godina početi 1. septembra, kako je i predviđeno Kalendarom obrazovno-vaspitnog rada.

Odluka je saoštena iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Iz ministarstva su za portal Danas.rs potvrdili da zajedno sa Timom za praćenje i koordinisanje mera u radu škola i nadležnim institucijama redovno prate epidemiološku situaciju u zemlji.

"Do početka školske godine Tim za škole sastaće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se još jednom kako bi razmotrio situaciju, a Ministarstvo će o zaključcima blagovremeno informisati škole i proslediti im instrukcije o epidemiološkim merama koje će se primenjivati, a koje će pripremiti Institut za javno zdravlje 'Milan Jovanović Batut'", naveli su iz ministarstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA ODLUČUJE O POČETKU NOVE ŠKOLSKE GODINE Oglasilo se Ministarstvo prosvete: Evo kada se očekuje povratak u klupe

Izvor: Blic, 10.Avg.2022

Ministarstvo prosvete saopštilo je da trenutna epidemiološka situacija i prognoze ukazuju da će školska godina početi 1. septembra kako je i predviđeno Kalendarom obrazovno-vaspitnog rada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.