Ministarstvo odbrane: Film o bici na Paštriku na RTS gledalo više od 1,2 miliona ljudi

Izvor: Danas, 27.Maj.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo odbrane: Film o bici na Paštriku na RTS gledalo više od 1,2 miliona ljudi

Igrano-dokumentarni film "Ratne priče sa Paštrika", koji je emitovan na Radio-televiziji Srbije povodom dvadesete godišnjice početka te bitke u ratu 1999. godine, bio je najgledaniji televizijski sadržaj u nedelju, a taj film gledalo je 1,26 miliona ljudi, odnosno svaki treći gledalac u Srbiji, saopšteno je večeras.  Članak Ministarstvo odbrane: Film o bici na Paštriku na RTS gledalo više od 1,2 miliona ljudi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bong Jun Ho: O zlu kapitalizma

Izvor: Danas, 28.Maj.2019, 13:01

Oni koji su gledali film "Parazit" južnokorejskog reditelja i scenariste Bong Jun Hoa kažu da je ovogodišnja Zlatna palma otišla u prave ruke i da je priznanje potpuno zasluženo. Članak Bong Jun Ho: O zlu kapitalizma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.