Ministarstvo: Izveštaje o smrti radnika u Čortanovcima očekujemo u najkraćem roku

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: Izveštaje o smrti radnika u Čortanovcima očekujemo u najkraćem roku

Životi radnika su najvažniji, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i istaklo da očekuje izveštaje nadležnih o pogibiji radnika na gradilištu u Čortanovcima. Članak Ministarstvo: Izveštaje o smrti radnika u Čortanovcima očekujemo u najkraćem roku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Savet za štampu: Srpski telegraf, Kurir, Nove kikindske i Informer kršili kodeks

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Članovi Komisije za žalbe Saveta za štampu danas su jednoglasno odlučili da su "Srpski telegraf", "Kurir", "Nove kikindske novine" i "Informer" prekršili Kodeks novinara Srbije, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). Članak Savet za štampu: Srpski telegraf, Kurir, Nove kikindske i Informer...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.