Ministar pozvao građane da prvoaprilski humor bude samo smešan, ne i opasan

Izvor: B92, 31.Mar.2020, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar pozvao građane da prvoaprilski humor bude samo smešan, ne i opasan

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović apelovao je na građane da prvoaprilski humor bude samo smešan, a ne da dezinformiše i postane opasan.

On je dodao da je očito da humor koji se širi proteklih dana služi kao lek.

"Stvarno ima dobrih štosova na račun ove cele situacije. Međutim, zamolio bih sve da sutrašnji 1. april ne podstakne na šale koje bi mogle postati dezinformacije”, rekao je Božinoivć.

A kao primer je naveo da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko iz šale mogao da objavi da je pronađen lek protiv koronavirusa ili da je ukinuta neka mera, jer to, kazao je, više ne bi bilo smešno, već opasno.

“Zato pozivam sve sutra da humor ostane samo smešan", rekao je Božinović, preneo je portal Indeks.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Božinović apelovao: Humor na 1. april da bude smiješan, a ne opasan

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2020

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović apelovao je na današnjoj pres konferenciji Nacionalnfrog štaba civilne zaštite na građane da humor koji sutra butu širili povodom 1. aprila bude samo smiješan, a ne da dezinformiše I postane opasan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.