Ministar policije: Požar u kući novinara namerno izazvan

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar policije: Požar u kući novinara namerno izazvan

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je napad na kuću novinara Milana Jovanovića za najoštriju osudu i da policija i tužilaštvo moraju naći počinioca.

Stefanović je novinarima, posle vežbe Vatrogasno-spasilačkih jedinica, rekao da je utvrđeno da je požar namerno izazvan i da postoji još nekoliko činjenica i okolnosti koje ne može zbog istrage da saopšti, prenosi RTS.

Naveo je da je policija uzela izjavu od Jovanovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a tokom dana biće saslušano još nekoliko osoba na koje je novinar ukazao.

Stefanović je poručio da oni koji prete, sprovode nasilje ili pale ljudima imovinu moraju da budu pronađeni i oštro kažnjeni kako bi građani videli da je tako nešto neprihvatljivo u Srbiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

MUP Srbije: Namerno zapaljena kuća novinara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Dec.2018

“Sasvim je izvesno da je požar u kući novinara portala Žig info Milana Jovanovića iz Grocke namerno izazvan”, izjavo je Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova. “Policija i tužilaštvo moraju da dođu do rezultata. Dakle, to su stvari koje su nedopustive u našoj zemlji”, izjavio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.