Ministar kulture: Dejan Savić je povukao pametan potez, koji je posle krize u odlučivanju, usmeren na dobrobit ustanove kulture

Izvor: Prva.rs, 21.Nov.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar kulture: Dejan Savić je povukao pametan potez, koji je posle krize u odlučivanju, usmeren na dobrobit ustanove kulture

Ekipa “Jutra sa Jovanom i Srđanom” podsetila nas je hronologije događaja i razvoja drame koja je započela gostovanjem Mirele Krajnović baš u ovom jutarnjem programu. Pozorišnom terminologijom rečeno to gostovanje je bilo samo prvi čin, i otvorilo je Pandorinu kutiju.
O drami u nacionalnom teatru je govorio gost “Jutra” ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević. O tome da li je na Savića izvršen pritisak da podnese ostavku, šta je rekao ministar glumcima kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je došao na njihov jednočasovni štrajk upozorenja, ali I o budućim planovima u vezi sa pozorištem I imenovanju Ivane Vujić, pričao je ministar. U emisiju se uključio i smenjeni direktor Drame Željko Hubač.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.