Ministar Vulin se obratio opoziciji: O Srbiji neće odlučivati ambasadori, već narod!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Vulin se obratio opoziciji: O Srbiji neće odlučivati ambasadori, već narod!

Ðilas i svi oko njega ne mogu da razumeju da nije srpska politika borba ko će biti ''bliži ambasadi'', nego ko će biti bliži biraču, običnom čoveku kojeg vidite svakog dana na ulici. Za njegovu naklonost se borimo!

Ministar odbrane Srbije Aleklandar Vulin izjavio je danas da o Srbiji ne odlučuju ni Brisel, ni Vašington, strani ambasadori, već narod, a to je ono što ne razume srpska opozicija.

- - rekao je ministar Vulin.

On je istakao da ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan Ðilas i svi oko njega ne razumeju jeste da "ne odlučuju o Srbiji ni Brisel ni Vašington".

- Ne odlučuje niko osim građana Srbije. Ðilas se ljuti na ambasadora SAD što nije rekao nešto loše o Srbiji. Ljutite se jer niste dobili podršku koju ste očekivali, a onda pokazujete veoma važnu stvar - vi mislite da o ovoj zemlji odlučuju ambasadori. Mislite da je najvažnije šta će reći američki ambasador. Nije. Mene više zanima šta će o našoj politici reći ljudi u Smederevskoj Palanci, Valjevu - rekao je Vulin.

On je ocenio da je bitno šta velike sile misle, ali je naglasio da se od kako je predsednik Aleksandar Vučić preuzeo odgovornost za vođenje Srbije - prvo pita šta kaže Srbija, pa će to onda biti preneto velikim silama.

- Ne drugačije - istakao je ministar odbrane, koji je i predsednik Pokreta socijalista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.