Ministar Vulin povodom godišnjice zločina u Goraždevcu: Streljana srpska deca su strašna sramota međunarodne zajednice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Vulin povodom godišnjice zločina u Goraždevcu: Streljana srpska deca su strašna sramota međunarodne zajednice!

Pozadina i počinioci ovog zločina nisu otkriveni ni posle 15 godina

Ministar odbrane Aleksandar Vulin podsetio je javnost, povodom obeležavanja 15. godišnjice od zločina u Goraždevcu na Kosovu i Metohiji, da počinioci tog gnusnog zločina još uvek nisu pronađeni.

Pročitajte i:

- Uprkos obećanjima pravda nije stigla u Goraždevac, kao što nije stigla nigde gde su Srbi žrtve, jer tamo gde Srbi nemaju svog sudiju i svog policajca, tamo gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi odlučuju o njima, tamo nema pravde za njih - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je povodom petnaeste godišnjice od zločina u Goraždevcu, kada su nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na grupu dece i mladih koji su se kupali na reci Bistrici, podsetio da streljanje srpske dece u Goraždevcu još uvek nije rasvetljeno, da su ubice slobodne, a zločin bez kazne.

- Streljana srpska deca na reci Bistrici su strašna sramota međunarodne zajednice koja je preuzela odgovornost za život na Kosovu i Metohiji - rekao je Vulin i dodao da je od dolaska međunarodne zajednice na KiM ubijeno preko hiljadu Srba i za to gotovo niko nije odgovarao.

On je poručio da Srbija neće zaboravti svoju pobijenu decu i neće prestati da traži pravdu za njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.