Ministar Vulin i ambasador Islamske Republike Iran Rašid Hasan Pur Baei razgovarali o unapređenju saradnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 15:20

Ministar Vulin i ambasador Islamske Republike Iran Rašid Hasan Pur Baei razgovarali o unapređenju saradnje

Sagovornici su se složili da su odnosi dve zemlјe dobri i prijatelјski.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa ambasadorom Islamske Republike Iran Rašidom Hasanom Pur Baeijem sa kojim je razgovarao o saradnji u oblasti unutrašnjih poslova.

Takođe, razmatrano je potpisivanje odgovarajućih sporazuma, kao i modaliteti unapređenja dosadašnje policijske saradnje.

Ministar Vulin se zahvalio na principijelnoj podršci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Islamske Republike Iran suverenitetu i teritorijalnom integritetu Republike Srbije, kao i na podršci po pitanju glasanja protiv članstva za ulazak tzv. Kosova u Interpol.

Ambasador je naglasio da je preduslov mira, stabilnosti i bezbednosti u svetu, princip nemešanja u unutrašnja pitanja drugih država.

Ambasador je ministru Vulinu preneo pozdrave i uputio poziv ministra unutrašnjih poslova Irana Abdolreze Rahmanija Fazlija da u narednom periodu poseti Teheran.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.