Ministar Vanja Udovičić posetio sportski kamp Karataš kod Kladova

Izvor: Danas, 26.Jun.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Vanja Udovičić posetio sportski kamp Karataš kod Kladova

U sportski kamp Karataš u neposrednoj blizini Kladova država je poslednjih godina u rekonstrukciju uložila oko dva miliona evra sa namerom da se mladim sportistima obezbede maksimalni uslovi za njihovo usavršavanje. Članak Ministar Vanja Udovičić posetio sportski kamp Karataš kod Kladova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šta je to SS7 i koliko smo ugroženi

Izvor: Danas, 26.Jun.2019

Zadnjih nekoliko godina  mediji su preplavljeni pričama o hakerima, sajber špijunaži, krađi podataka i neovlašćenom nadzoru pojedinaca, grupa pa i celih država. Čini se da se u ovome "takmiče" države, obaveštajne agencije, korporacije i hakeri. Članak Šta je to SS7 i koliko smo ugroženi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.