Ministar Obradović: Ići ću na sud, kad dobijem poziv

Izvor: TvojPortal.com, 10.Jun.2011, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Obradović: Ići ću na sud, kad dobijem poziv

/vesti online/ Kako prenose beogradski mediji, ministar prosvete i nauke Žarko Obradović rekao je u četvrtak da će se odazvati pozivu Prekršajnog suda na ročište zakazano za 20. jul, povodom prijave Državne revizorske institucije (DRI), ali da ga čudi to što je, kako kaže, poziv dobio preko sredstava informisanja.

Žarko Obradović
 

"Odazvaću se pozivu sudije za prekršaje i predočiti dokumentaciju i kakva god da bude odluka ja ću je prihvatiti", >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << rekao je Obradović i naveo da poziv međutim, još nije dobio.

Ministar Obradović je u februaru ove godine, kada je DRI podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, rekao da je reč o "različitom viđenju određenih ugovora potpisanih sa načelnicima školskih uprava", za koje su revizori ocenili da nisu urađeni u skladu sa zakonom.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaSrbijažarko obradovićministarpozividem na sud

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.