Ministar Bačević: Nisam izdajnik, nemam nijednu mrlju

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Bačević: Nisam izdajnik, nemam nijednu mrlju

Nisam izdajnik i ponosan sam što u profesorskoj i političkoj karijeri nemam nijednu mrlju, izjavio je ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Milan Bačević.

Bačević traži dokaze: U kakvoj sam izdaji uhvaćen? U kakvoj sam izdaji učestvovao?  

- U kakvoj sam izdaji uhvaćen? U kakvoj sam izdaji učestvovao? Da li je izdaja što sam pomogao Srbiji da dođe do projekta koji predstavlja razvojnu šansu, pitao je Bačević i dodao da ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa kim u Vladi Srbije nije u sukobu.

 

Kada je potpisan ugovor o izgradnji Južnog toka kroz Srbiju i kada su započeti radovi, u medijima se prešlo na kritiku traganja za niklom što je, kako je ocenio, takođe dobra razvojna šansa za Srbiju. Ministar je rekao da nije tačno da je izjavio da su nikl i voda podjednako štetni za okolinu, već da je kazao da su procesi

"Bačević želi da uništi centralnu Srbiju"

istraživanja i metodologija slični.

 

- Ako treba da budem žrtva zbog Južnog toka u Srbiji, to prihvatam. Ali, ne prihvatam da budem žrtva neostvarenih novinara koji čak i ne potpišu svoj tekst, rekao je Bačević i dodao da je profesor 30 godina i da kroz političke aktivnosti 20 godina služi građanima.

 

- Kopajte, tražite, nećete mi naći mrlju, istakao je Bačević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baćević: Da li je izdaja što sam pomogao Srbiji da dodje do projekta

Izvor: Beta Video, 28.Nov.2013

BEOGRAD - U kakvoj sam izdaji uhvaćen? U kakvoj sam izdaji učestvovao? Da li je izdaja što sam pomogao Srbiji da dodje do projekta koji predstavlja razvojnu šansu, rekao je ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Srbije Milan Bačević. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.