Milutinov: Spreman sam za prvi fajnal-for u karijeri

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinov: Spreman sam za prvi fajnal-for u karijeri

Ponosan sam što sam deo tima koji učestvuje na završnom turniru u Istanbulu. Daću sve od sebe da pomognem ekipi da napravi uspeh – poručuje Nikola Pre pet godina je sada već čuvena kombinacija Spanulis-Printezis donela Olimpijakosu drugu, od ukupno tri titule. Tada je u finalu, upravo u „Sinan Erdem“ dvorani pao moskovski CSKA. Tim sa kojim će >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << grčki predstavnik ponovo igrati sutra u prvom meču fajnal-fora (17.30). Ujedno će to biti i duel dvojice srpskih košarkaša, na jednoj će igru organizovati Miloš Teodosić, dok će na drugoj bitke u reketu voditi Nikola Milutinov. - Spreman sam a prvi fajnal-for u karijeri. Ponosan sam što sam deo tima koji učestvuje ovde i daću sve od sebe da pomognem kako bismo napravili uspeh – priča Milutinov. I pored toga što se vidi veliki napredak u njegovoj igri ove sezone na obe strane terena i u fizičkom smislu, nije želeo previše da govori o sebi. - Kada tim igra dobro i kada napravi pozitivan rezultat i ja sam zadovoljan. Mislim da smo ove godine to uspeli i ostvarili jedan od ciljeva plasmanom na završni turnir u Istanbulu. Saigrači imaju sve više poverenja u Nikoline sposobnosti, pa tako i Spanulis pronalazi srpskog centra u bitnim momentima mečeva. - Naravno da mi dosta znači kada mi saigrači veruju. Moram da im uzvratim na najbolji način i da uradim sve što je do mene da steknem to poverenje – zaključio je Milutinov. BEZ LODžESKOGEkipi u Istanbulu neće moći da pomogne Met Lodžeski.- On sigurno neće igrati, ali su ostali igrači zdravi i spremni da pruže maksimum – poručuje Nikola.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milutinov: ''Spreman sam za svoj prvi fajnal-for''

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017

Srpski košarkaš veruje u pobedu nad Moskovljanima...Košarkaši Olimpijakosa imaju priliku da nastave svoju pobedničku tradiciju sa Armejcima na fajnal-foru Evrolige...Grčki tim je u poslednjih pet godina, u tri navrata bio bolji od Moskovljana, a posebno ostaje u sećanju finale iz 2012. godine...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.