Milutin Jeličić se javio u zatvor

Izvor: B92, 25.Jan.2021, 10:58

Milutin Jeličić se javio u zatvor

Milutin Jeličić, bivši predsednik opštine Brus, osuđen na tri meseca zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji javio se na izdržavanje kazne, saznaje "Blic".

Milutin Jeličić, pounat kao Jutka, osuđen je zbog nedozvoljenih polnih radnji nad sekretaricom Marijom Lukić. Jeličić će zatvorske dane provesti u KPZ Ćuprija, a informaciju da se javio u zatvor kratko su za "Blic" potvrdili iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Jeličić je pokušao da odloži izdržavanje kazne zatvora na koju je trebalo sa se javi 21. januara. U decembru uložio je molbu za odlaganje koju je Osnovni sud u Brusu odbio.

Sedam dana pred početak kazne on je uložio žalbu na ovo rešenje, koju je odbio i sud u Kruševcu kao neosnovanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.