Milo Đukanović: Sazvao sam vas jer smo izgubili vlast

Izvor: B92, 24.Jan.2021, 13:48

Milo Đukanović: Sazvao sam vas jer smo izgubili vlast

Podgorica -- Predsednik Crne Gore i DPS Milo Ðukanović tvrdi da je u novoj vladajućoj većini u toj zemlji koalicija koja služi interesima drugih država.

Kako kaže, prvenstveno onih koje svojataju Crnu Goru i vide je kao deo, kao kaže, "srpskog sveta", a globalno i kao deo "ruskog sveta".

Ðukanović je danas u uvodnom referatu i ekspozeu na vanrednom kongresu DPS podsetio da ta stranka nakon izbora nije uspela da formira vladu, pa je zbog toga organizovao vanredni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kongres.

Navodi da je, međutim, ta stranka prihvatila izborni rezultat kojem su doprineli, smatra, i "manipulacija verskim osećanjima" i "otvoreni hibridni rat", prenose podgoričke Vijesti.

Naveo je da je bilo i drugih pritisaka "kojima ovog puta nismo uspeli da se odupremo".

"Mi smo snaga naše države. Posle 30 godina trebalo je da DPS ode u opoziciju pa da parlamentarna manjina prizna rezultate izbora i pokaže da poštuje izbornu volju građana", rekao je Ðukanović

Predsedništvo DPS-a juče je jednoglasno predložilo da kandidat za predsednika partije bude Milo Ðukanović.

Predsedništvo je predložilo da kandidati za potpredsednika partije budu Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MILO ĐUKANOVIĆ PORUČIO: Nova vlast u Crnoj Gori služi interesima drugih država

Izvor: Kurir, 24.Jan.2021

Predsednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Djukanović tvrdi da je u novoj vladajućoj većini u toj zemlji koalicija koja služi interesima drugih država, prvenstveno onih koje svojataju Crnu Goru i vide je kao deo, kao kaže, "srpskog sveta", a globalno i kao deo "ruskog sveta".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.