Milivojević: Krstajić je opet slagao, nisam završio sa reprezentacijom

Izvor: Danas, 11.Mar.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Krstajić je opet slagao, nisam završio sa reprezentacijom

Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je danas da želi da ponovo igra za reprezentaciju Srbije, ali da ne može dok je Mladen Krstajić selektor, jer je, kako je kazao, ponovo slagao. Članak Milivojević: Krstajić je opet slagao, nisam završio sa reprezentacijom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milivojević: Ne igram za Srbiju, ali samo dok je Krstajić selektor

Izvor: Večernje novosti, 11.Mar.2019

Kako da radimo i funkcionišemo ako nema poverenja i ako se izmišljaju lažne optužbe da se pokrije sopstveni neuspeh – ističe vezista Kristal Palasa Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je da želi da ponovo igra za reprezentaciju Srbije, ali da ne može dok je Mladen Krstajić...

Nastavak na Večernje novosti...

Zrenjanin: Zašto je voda žuta?

Izvor: Danas, 11.Mar.2019

Zrenjaninska voda ponovo je žuta. Skoro tri meseca je prošlo od kada je postrojenje prečistača pušteno u probni rad a voda se zabelela. Članak Zrenjanin: Zašto je voda žuta? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.