Milena Radulović pohvalila inspektorku: Osoba koja vraća veru u život i institucije

Izvor: B92, 17.Jan.2021, 18:32

Milena Radulović pohvalila inspektorku: "Osoba koja vraća veru u život i institucije"

Glumica Milena Radulović je nakon podnete prijave za zlostavljanje protiv Miroslava Mike Aleksića posebno istakla rad inspektorke Vesne Gašić Stojković.

Radulovićeva je na svom Instagram profilu objavila da da pomenuta inspektorka "osoba koja vraća veru u život i institucije".

"Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašic Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato sto može da vam pomogne, već zato sto takvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nesto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoc EVO KO ĆE VAM POMOĆI!

HVALA, Vesna!!!", napisala je Milena u svojoj objavi.

"Kad nju vidiš znaš da nisi sama", takođe je polučila glumica.

Milena Radulović javno je istupila i objavila da je doživela zlostavljanje tokom pohađanja časova glume kod Mike Aleksića, nakon čega su i druge koleginice prijavile zlostavljanje.

Podršku su im pružile mnoge javne ličnosti iz Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radulović pohvalila inspektorku: Osoba koja vraća veru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2021

Glumica Milena Radulović je nakon podnete prijave za zlostavljanje protiv vlasnika škole glume u Beogradu Miroslava Mike Arsića posebno pohvalila rad inspektorke Vesne Gašić Stojković...Radulović je na svom nalogu na Instagramu navela da je Gašić Stojković "osoba koja vraća veru u život i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.