Mikina žena okupila roditelje učenika ispred škole glume: Održan novi čas ili sastanak?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 21:40

Mikina žena okupila roditelje učenika ispred škole glume: Održan novi čas ili sastanak?

Biljana, koja je inače profesorka na FDU, održala je sastanak sa svima koji su došli

Supruga Miroslava Mike Aleksića, Biljana Mašić, okupila je u 18 časova roditelje polaznika škole glume, a kako se saznaje, nije održan čas koji je trebalo danas da ima sa učenicima.

Roditelji svih polaznika škole "Stvar srca" došli su u prostorije u centru grada, ali su se tu zadržali svega 10 minuta.

, a nakon istog svi su napustili školu.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miku Aleksića su nedavno javno optužile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić za zlostavljanje, zajedno sa drugim devojkama koje nisu želele da imenom i prezimenom istupaju u javnosti, dok im je veliki broj poznatih javno pružio podršku. Aleksić je priveden, dok su Milena i Iva dale iskaze u sudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.