Miki Runi optužuje posinka da ga je potkradao i zlostavljao

Izvor: Blic, 16.Sep.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Runi optužuje posinka da ga je potkradao i zlostavljao

Holivudski veteran Miki Runi podneo je tužbu protiv svog posinka zbog toga što ga je, navodno, prevario da misli da je na ivici siromaštva, naterao ga da radi i ukrao mu milione.

Kako prenosi AP, 90-godišnji Runi podneo je tužbu sudu u Los Anđelesu u kojoj optužuje posinka Kristofera Ejbera, njegovu suprugu Kristinu i još nekoliko lica za prevaru, zlostavljanje stare osobe i druge zločine.

''Kris je zaplašio Mikija i držao ga u siromaštvu i istovremeno imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pristup njegovoj zaradi. Kris je sebi konstantno isplaćivao veliku platu od Mikijeve zarade, uzimao 'avanse' i trošio Mikijev novac kao da je njegov", navodi se u tužbi.

U tužbi se dodaje i da je Ejeber naterao Runija da nastavi sa radom tako što mu je rekao da će izgubiti kuću i zdravstveno osiguranje ako ne nastavi da zarađuje.

Rođen kao Ninian Džozef Jul Džunior, Runi je sa 15 meseci prvi put izašao na pozornicu. Glumio je u stotinama filmova, televizijskih serija i predstava. Bio je četiri puta nominovan za Oskara, a počasnog Oskara za životno delo dobio je 1983. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIKI RUNI OPTUŽIO POSINKA DA GA JE POTKRADAO I ZLOSTAVLJAO

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011

LOS ANĐELES- Holivudski veteran Miki Runi podneo je tužbu protiv svog posinka zbog toga što ga je, navodno, prevario da misli da je na ivici siromaštva, naterao ga da radi i ukrao mu milione...Kako prenosi AP, 90-godišnji Runi podneo je tužbu sudu u Los Anđelesu u kojoj optužuje posinka Kristofera...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.