Mihajlovićeva: Sanacija klizišta u Malom Zvorniku za dva meseca

Izvor: Kurir, 04.Jun.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Sanacija klizišta u Malom Zvorniku za dva meseca

Ovo klizište mora da se uradi temeljno da bi bilo bezbedno. Dobra stvar je što ćemo do petka moći da pustimo jednu traku teretnog saobraćaja da bi ekonomija mogla da funkcioniše, rekla je ministarka

MALI ZVORNIK - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas da će klizište kod Starog mosta u Malom Zvorniku biti sanirano najkasnije za dva meseca na bezbedan način i da će do petka biti puštena jedna traka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za teretni saobraćaj na ovom delu puta.

"Ovo klizište mora da se uradi temeljno da bi bilo bezbedno. Dobra stvar je što ćemo do petka moći da pustimo jednu traku teretnog saobraćaja da bi ekonomija mogla da funkcioniše", rekla je Mihajlović novinarima nakon obilaska tog klizišta i precizirala da će ovo klizište biti sređeno najkasnije za dva meseca.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.