Mihajlović: Sledeće što očekujem je napad na moju porodicu

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Sledeće što očekujem je napad na moju porodicu

Sledeće što očekujem je fizički napad na moju porodicu, upozorila je u saopštenju potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, reagujući na to što je Kurir objavio njenu fotografiju sa satom za koji tvrdi da vredi 20 hiljada evra.

"Pre nekoliko dana isti tabloid objavio je moju adresu i danima objavljuje fotografiju zgrade u kojoj živim. Ono što posle ovakvih naslova sutra mogu da očekujem jeste da mi neko upadne u stan i povredi mene i moju porodicu", ukazala je Mihajlović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Ona podseća da je "vlasnik istog tabloida najavio tužbu protiv lista koji mu je objavio lične podatke, jer je time bila ugrožena njegova bezbednost".

Istine radi, naglasila je Mihajlović, Agenciji za borbu protiv korupciju "danas sam dostavila procenu ovog sata potkrepljenu fotografijama koju je uradila naša poznata zlatarska kuća".

U proceni se navodi da je vrednost sata nekoliko desetina puta manja od one koju je naveo Kurir, precizirala je Mihajlović i objasnila da je to učinila kako Agencija ne bi bila dovedena u zabludu da se radi o "skupocenom satu".

Kao i do sada, uvek stojim na raspolaganju Agenciji za borbu protiv korupcije da proveri imovinu koju sam prijavila kao državni funkcioner, navodi na kraju Mihajlović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.