Mihajlović: Novi Pazar, Tutin i Sjenica da definišu infrastrukturne prioritete

Izvor: SandzakPress.net, 09.Nov.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Novi Pazar, Tutin i Sjenica da definišu infrastrukturne prioritete

Ministarka građevinarstva, saobraća i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa čelnicima Novog Pazara, Tutina i Sjenice o izgradnji saobraćajnica, radu katastarskih službi, inspekcijskim poslovima, dinamici izdavanja građevinskih dozvola i rešenja o ozakonjenju objekata. Kako se navodi u saopštenju, Mihajlović je rekla da je cilj da se u ta tri grada difinišu infrastrukturni prioriteti. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je da je najvažnija izgradnja obilaznica >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << oko grada, čime bi se rešilo pitanje tranzitnog saobraćaja, kao i izgradnja puta na ulasku u grad od Banjske petlje. Predsednik opštine Tutin Kenan Hot rekao je da je prioritet oštine izgradnja međudržavnog regionalnog puta Tutin-Rožaje, u dužini od sedam kilometara, kao i izgradnja kružnog toka na ulazu u Tutin, gde se spajaju tri regionalna puta. Predsednik Skupštine opštine Sjenica Muhedin Fijuljanin rekao je da je za tu opštinu najvažnija izgradnja kružnog toka u gradu i rekonstrukcija dve velike ulice zbog velikog broja učenika. Sastanku je prisustvovao i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, koji je istakao da izgradnja puta Novi Pazar-Tutin počinje na proleće i da će tada moći da se razgovara i o drugim projektima važnim za taj kraj. (Danas)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Mihajlović: Novi Pazar, Tutin i Sjenica da definišu infrastrukturne prioritete

Izvor: Danas, 09.Nov.2018

Ministarka građevinarstva, saobraća i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa čelnicima Novog Pazara, Tutina i Sjenice o izgradnji saobraćajnica, radu katastarskih službi, inspekcijskim poslovima, dinamici izdavanja građevinskih dozvola i rešenja o ozakonjenju objekata. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.