Mihajlović: Đilas nikada nije razgovara sa građanima, meni je ovo 11. put

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Đilas nikada nije razgovara sa građanima, meni je ovo 11. put

"Činjenica je da Dragan Ðilas nikada nije razgovarao sa građanima, osim što se slikao nekada za medije i to koristio u nekavoj ličnoj, medijskoj kampanji", rekla je ona u Novom Sadu.
Mihajlović je navela da sve razgovore sa građanima obavlja ili u gradskim skupštinama ili u Gradskoj kući, uključujući i današnji sa građanima Novog Sada.
Ona je naglasila da je, računajući jučerašnji razgovor, jedanaesti put razgovarala sa građanima Beograda.
Po njenim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ispred Skupštine grada Beograd juče je bilo više od 300 ljudi što je, kako je kazala, dokaz da u prethodnom periodu niko sa njima nije razgovarao.

"Najavljeno je da će sekretarijati u Beogradu raditi i subotom, a postoje sekretarijati, kao što je Sekretarijat za urbanizam koji je sa građanima radio samo dva dana i to samo po dva sata", kazala je Mihajlovićeva novinarima u Novom Sadu.

Za tako kratko vreme, kako je istakla, nemoguće je rešiti ogromne probleme i dati odgovore na pitanja iz tako važne oblasti kao što je urbanizam.

Mihajlovićeva je danas u Novom Sadu razgovarala sa građanima u Gradskoj kući i tom prilikom istakla da svi oni koji se bave javnim poslom moraju da razgovaraju sa građanima kako bi bolje shvatili njihove probleme i da je to "njihova obaveza a ne pravo".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.