Mihajlović: Bez policije nema rušenja bespravnog objekta na Kopaoniku

Izvor: Beta, 28.Jul.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Bez policije nema rušenja bespravnog objekta na Kopaoniku

Ministarka gradjevinarstva Srbije Zorana Mihajlović ponovila je da bespravno izgradjeni objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku ne može biti ozakonjen, kao i da rušenja neće biti bez asistencije policije."Bez višednevne i 24-časovne asistencije policije nećemo krenuti u rušenje ovog objekta. Ne želim da iko bude napadnut, ni od ljudi ni od mašina", rekla je Mihajlović za "Blic".Ona je kazala da su sva rešenja o rušenju doneta i da su pravosnažna, te da objekat ne može biti ozakonjen.Bespravni objekat od više od 1.000 kvadrata izgradjen je u Nacionalnom parku i u neposrednoj blizini administrativne linije sa Kosovom.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mihajlović: Bez policije nema rušenja bespravnog objekta na Kopaoniku

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Jul.2019

BEOGRAD - Ministarka gradjevinarstva Srbije Zorana Mihajlović ponovila je da bespravno izgradjeni objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku ne može biti ozakonjen, kao i da rušenja neće biti bez asistencije policije..."Bez višednevne i 24-časovne asistencije policije nećemo krenuti u rušenje...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.