Migranti probili makedonsku granicu, policija ispalila šok bombe (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti probili makedonsku granicu, policija ispalila šok bombe (VIDEO)

ĐEVĐELIJA - Nekoliko stotina migranta izvelo je danas masovni proboj makedonske granice.

Njih 300 krenulo je stampedom peko bodljikave žice, na šta je policija odgovorila šok bombama i suzavcem, poslije čega se situacija ponovo, samo na prvi pogled, smirila. Prema prvim informacijama sa terena, nekoliko osoba je povrijeđeno, javlja AP.

Do proboja je došlo kada su vojska i policija počele da propuštaju žene i djecu, što su ostali iskoristili da probiju kordon.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Situacija na makedonsko-grčkoj granici napetija je iz dan u dan, a policija je jutros bacila suzavac kako bi rastjerala hiljade migranata koji pokušavaju da uđu na teritoriju Makedonije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Migranti probili kordon, policija bacila šok bombe

Izvor: Radio 021, 22.Avg.2015

Nekoliko stotina migranta izvelo je danas masovni proboj makedonske granice...Njih 300 krenulo je stampedom peko bodljikave žice, na šta je policija odgovorila šok bombama i suzavcem, posle čega se situacija ponovo, samo na prvi pogled, smirila. Prema prvim informacijama sa terena, nekoliko osoba...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.