Migranti pokušali preko Lamanša u V.Britaniju, privedeno 36

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti pokušali preko Lamanša u V.Britaniju, privedeno 36

Britanske vlasti presrele su 36 migranata prilikom pokušaja da pređu kanal Lamanš u malim čamcima.

U prvoj je privedeno 11 muškaraca koji su se pravdali da su Iranci i Iračani koji su dovedeni u grad Dover zbog medicinskog zbrinjavnja i razgovora.

U drugoj je zaustavljen manji brod sa 15 iračkih muškaraca, žena i dece na njemu, a u trećoj je privedeno devet muškaraca i jedna žena iz Irana.

Britanski zvaničnici konstantno upozoravaju migrante na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opasnosti u pokušaju prelaska Lamanša manjim brodovima kako bi ih odvratili od takvih rizičnih putovanja.

Prelazak Lamanša u manjim plovilima, kao što su gumeni čamci, a koje najviše koriste migranti, opasan je zbog gustog pomorskog saobraćaja, jakih struja i niske temperature vode, navodi agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeno 36 migranata u pokušaju prelaska preko Lamanša

Izvor: B92, 22.Apr.2019

London -- Britanske vlasti presrele su 36 migranata prilikom pokušaja da pređu kanal Lamanš u malim čamcima...Obalska straža i pogranične jedinice su saopštile da su migranti zaustavljeni u tri odvojene akcije dok su pokušavali da stignu do Engleske, prenosi AP...U prvoj je privedeno 11 muškaraca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.