Migranti ilegalno pokušali da pređu granicu: Spakovali se u DŽAKOVE za SMEĆE i umotali u FOLIJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migranti ilegalno pokušali da pređu granicu: Spakovali se u DŽAKOVE za SMEĆE i umotali u FOLIJU! (FOTO)

Sprečeni pokušaji imigranata da izađu iz zemlje

Carinici su danas i juče, na izlazu graničnog prelaza Batrovci, osujetili pokušaj sedmorice "slepih putnika" da se u tovarima kamiona ilegalno prebace preko državne granice.

Pročitajte i:

U slučaju koji se dogodio, 46-godišnji vozač kamiona srpskih registarskih oznaka, koji je prevozio praznu ambalažu iz Srbije ka Austriji, rekao je carinskim službenicima da sumnja da se migranti nalaze u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prikolici, jer je uočio presečenu sajlu na kamionu.

Kamion je poslat na pregled mobilnim skenerom, na čijem su snimku uočene siluete trojice Avganistanaca.

Zahvaljujući skeneru i iskustvu iz prethodnog dana, kada su na istom graničnom prelazu u pokušaju ilegalnog prelaska granice sprečena četiri migranta iz Bangladeša i ovaj pokušaj je osujećen.

Analizom slike sa skenera, uočene su ljudske siluete među aluminijumskom folijom koju je turski kamion prevozio iz Turske ka Nemačkoj, a kada je kamion otvoren – carinici su ugledali migrante zakamuflirane plastičnim džakovima za smeće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.