Migrant izgubio život nakon sudara kombija i kamiona u Severnoj Makedoniji

Izvor: B92, 24.Avg.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migrant izgubio život nakon sudara kombija i kamiona u Severnoj Makedoniji

Kombi prepun migranata sudario se sa kamionom u Severnoj Makedoniji. Migrant iz Bangladeša star 20 godina je poginuo, a ostalih 12 je povređeno.

Kombi sa migrantima sudario se sa kamionom na glavnom autoputu.

Policija Severne Makedonije saopštila je da se nesreća dogodila u blizini mesta Demir Kapija, na jugu zemlje. Kombi sa 13 migranata udario je u zadnji deo kamiona, a zatim se zapalio, prenosi AP.

Kako se navodi, 10 migranata su iz Pakistana, a tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Bangladeša.

Vozač kombija je pobegao sa mesta događaja.

Pretpostavlja se da su migranti ilegalno ušli u Severnu Makedoniju iz Grčke i da su platili krijumčarima da ih prevezu severno, preko Srbije, dalje u zapadnu Evrpu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIGRANT IZ BANGLADEŠA POGINUO U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Kombi sa 13 azilanata udario u kamion, pa se zapalio!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2019

Migrant iz Bangladeša star 20 godina je poginuo, a 12 drugih je povređeno kada se kombi prepun migranata sudario s kamionom na glavnom autoputu u Severnoj Makedoniji, saopštila je makedonska policija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.