Mi znamo šta su njegovi stavovi, on zna šta su naši stavovi Vučić otkrio kakav odnos ima sa Milanovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 15:12

"Mi znamo šta su njegovi stavovi, on zna šta su naši stavovi" Vučić otkrio kakav odnos ima sa Milanovićem

Vučić je kazao da će vremenom sa Hrvatskom biti bolji odnosi i da ćemo zajedniočki uspeti da ih izgradimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas nakon sastanka lidera regiona na brdu kod Kranja da je u pristojnim odnosima sa hrvatskim kolegom Zoranom Milanovićem, kao i da su na pristojan način razgovarali.

On je tako odgovorio na pitanje novinara kako je protekao njegov susret sa Milanovićem i dodao:

- Mi znamo šta su njegovi stavovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on zna šta su naši stavovi, nema tu šta da se doda ili oduzima. Mi želimo dobre odnose sa Hrvatskom, ne mislimo da moramo da podilazimo bilo kome u Hrvatskoj niti da bilo ko iz Hrvatske treba da podilazi nama - rekao je Vučić.

On je kazao da će vremenom sa Hrvatskom biti bolji odnosi i da ćemo zajedniočki uspeti da ih izgradimo, kada budemo pokazuivali veće poštovanje jedni prema drugima.

- Nemam nikakvu primedbu na njegovo kopredsedavanje danas - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.