Mi u to njihovo blato nećemo da ulazimo: Predsednik prokomentarisao odluku Crne Gore o otvaranju granica

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 12:26

"Mi u to njihovo blato nećemo da ulazimo": Predsednik prokomentarisao odluku Crne Gore o otvaranju granica

Rekao je da nema nikakvu sumnju da je u pitanju politička odluka.

Predsednik Srbije prokomentarisao je danas odluku vlasti u Crnoj Gori da zatvori granice za građane Srbije i Republike Srpske, navodno zbog procenta obolelih od koronavirusa u našoj zemlji.

- Ja nemam nikakvu sumnju da je reč o političkoj odluci vlasti u Crnoj Gori. Valjda se hvalite time kad imate veliki broj testiranih i utvrdite broj obolelih i to ne želite da krijete. Kako to da je Nemačka na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << listi kad ima 30 puta više zaraženih. Ali dobro... Bolje je da nikoga ne testiramo i onda nećemo imati obolele. Naravno da je reč o političkoj odluci. Menjaće se to, jer će to zahtevati njihovi interesi - rekao je Vučić i dodao:

- Mi u to njihovo blato nećemo da ulazimo. Naše granice će biti otvorene. Nećemo da činimo štetu našem narodu koji čini 30 odsto stanovništva u Crnoj Gori, ali ni ostalim građanima te zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.