Jovanović: Rezultati govore da ćemo preći tri odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020, 22:21

Jovanović: Rezultati govore da ćemo preći tri odsto

Član Predsedništva pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović istakao je u svom obraćanju u izbornom štabu da sve informacije koje dobijaju sa terena govore da stoje bolje nego što je to predstavljeno izbornim uzorkom do sada.

On je napomenuo da rezultati iz Vladičinog Hana, Novog Sada i Svilajnca govore da će Metla ipak preći tri odsto glasova u konačnom rezultatu.

"Bez obzira na sve, nećemo prihvatiti eventualni poziv u Vladu jer je cilj našeg izlaska na izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bio da promenimo sistem. Dali smo sve od sebe i nastavljamo borbu", poručio je Jovanović.

"Sačekaćemo veoma strpjivo, razložno da vidimo do kraja rezultate, ako treba tražićemo i uvid. Postoji neka vrsta nesaglasja onoga što smo čuli sa televizija i onoga što dopire do nas", objasnio je na prvom obraćanju posle zatvaranja biračkih mesta.

Predsednik DSS- Miloš Jovanović ukazao je da lista "Metla", koju predvodi, strpljivo čeka rezultate, ali da postoji neka vrsta nesaglasja između onoga što su čuli sa televizije i rezultata koji dopiru do njih.

Kazao je da je ponosan i da čestita svojim članovima kako su izneli kampanju.

"Verujem da smo ostavili trag i dokazali da se može biti energičan u političkoj borbi. To potvrđuje ono što dopire do nas", istakao je on.

Kaže da su u pojedinim delovima Beograda dobili između četiri i 4,5 odsto, a u centralnim delovima Beograda između šest i sedam odsto.

"Na nekim biračkim mestima i preko 10 odsto. U Kragujevcu je dobro stanje, u Užicu smo upravo dobili informaciju sa biračkog mesta iz centra tog grada, gde smo na pet odsto".

Jovanović je najavio da će se najkasnije za sat vremena iz "Metle" ponovo obratiti javnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JOVANOVIĆ IZ METLE: Kladio sam se sa Šešeljom ko će bolje proći na izborima

Izvor: Kurir, 21.Jun.2020

Predsednik DSS-a Miloš Jovanović ukazao je da lista "Metla", koju predvodi, strpljivo čeka rezultate, ali da postoji neka vrsta nesaglasja između onoga što su čuli sa televizije i rezultata koji dopiru do njih.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.