Meštanin Prijepolja u suzama zamolio predsednika za pomoć: Odgovor Vučića oduševio sve građane Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 10:52

Meštanin Prijepolja u suzama zamolio predsednika za pomoć: Odgovor Vučića oduševio sve građane Srbije

Vučić se zahvalio Prijepoljcima na dobrodošlici i rekao da će odgovoriti na sva njihova pitanja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Prijepolje gde trenutno, o izgradnji lokalnih puteva, razgovara sa meštanima. .

U toku razgovora, jedan meštanin je zamolio predsednika da mu obezbedi stalni posao, a on ga je utešio i izašao mu u susret.

- Živim sam, siromah sam. Želim stalni posao. Nemam nikoga, nemam roditelja. Molim vas pomozite mi - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je meštanin.

- Neću da opterećujemo opštinu i komunalna preduzeća da ne mogu da isplaćuju sve obaveze. 500.000 imate dugove u Prijepolju, je l’ tako? - upitao je predsednik predstavnike firme u kojoj meštanin koji je zamolio za pomoć trenutno radi na određeno vreme i dodao:

- Ako mi obezbedimo da sve dospele obaveze platite, možete li jednog radnika da zaposlite za stalno? Može. Drago mi je što sam malo pomogao - istakao je Vučić.

- Hvala Vam predsedniče - zahvalio se meštanin.

Podsetimo, Vučić se najpre sastao u Prijepolju s poljoprivrednim proizvođačima, a zatim sa predsednicima opština Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i Sjenica.

U Priboju je predviđeno otvaranje hotela Terme 36.6, a zatim fabrike AFT.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.