Melodija koja će vas opčiniti: Ima šest prstiju, ali je jedan od najboljih gitarista na ovim prostorima

Izvor: B92, 12.Nov.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melodija koja će vas opčiniti: Ima šest prstiju, ali je jedan od najboljih gitarista na ovim prostorima

Marko Marjanović iz Niša služi za primer i mlađima i starijima - ima samo šest prstiju, ali snažnu volju. U muziku se zaljubio pre 10 godina i od tada gitaru ne ispušta iz ruku.

Student Marko Marjanović živi život kao i svako drugi, uživa u izlascima, druženju i učenju prava. Međutim u svojoj sobi ovaj dvadesetogodišnjak postaje vrhunski muzičar i to samo sa šest prstiju.

“Ja sam krenuo tek u srednjoj školi kada sam dobio prvu gitaru. Pre toga sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao san da postanem fudbaler, pa tek onda skejtborder čime sam se bavio jako dugo”, kaže on za kamere Bulevara B92.

Jako dugo je prolazio kroz teškoće i nedoumice, ali je upravo gitara koju je dobio na poklon promenila sve.

Markov novi svet komponovanja i sviranja upravo je stvorio novog muzičara Marka Rejnija.

Zavirite u njegov magični svet prelepih nota.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.