Melanija sutra govori čime će se baviti kao prva dama

Izvor: B92, 06.Maj.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija sutra govori čime će se baviti kao prva dama

Vašington -- Melanija Tramp će sutra objaviti koje će inicijative preduzimati kao prva dama SAD, saopštila je Bela kuća.

Ona će se obratiti u ružičnjaku Bele kuće, prenosi AP.

Portparolka prve dame Stefani Grišam rekla je da će u fokusu njenog rada biti dobrobit dece svuda, o čemu je Melanija Tramp govorila i ranije.

Grišam je dodala da će prva dama koncentrisati svoje inicijative na niz problema sa kojima se deca suočavaju tokom odrastanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Melanija i Donald Tramp imaju 12-godišnjeg sina Berona. Ona je brojnim posetama bolnicama i školama pokazivala interesovanje za decu, a nedavno je plavu sobu u Beloj kući preuredila u učionicu i ugostila srednjoškolce sa kojima je razgovarala o njihovim nadama i snovima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.