Meksički kardinal: U vakcinama su satanski čipovi, Gejts misli da je prorok

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 16:08

Meksički kardinal: "U vakcinama su satanski čipovi, Gejts misli da je prorok"

Huan Sandoval Injigez, meksički kardinal, objavio je na društvenoj mreži video-snimak koji je ova društvena mreža brzo uklonila, uz upozorenje da se radi o dezinformacijama.

On u tom video-snimku, nazvanom "Zavera novog svetskog poretka", tvrdi da vakcina protiv koronavirusa u sebi "sadrži mikročipove koji su žig zveri", odnosno, Satane.

"Pandemija možda neće nestati ni za pet ili šest godina. To ovi ljudi žele. Laboratorija u Atlanti, čiji je Gejts veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donator, čuva novi soj velikih boginja, pa je tako sve spremno za novu pandemiju", rekao je on.

Kako je dodao, Gejts je na sebe preuzeo ulogu proroka kada je pre nekoliko godina najavio dolazak novih bolesti.

Društvena mreža Facebook brzo je reagovala, uklonivši ovaj video-snimak, i napisavši kako se u njemu "objavljuju dezinformacije u vezi sa kovidom 19, za koje su nezavisni stručnjaci već potvrdili da su lažne", prenosi Russia Today.

Ineč, Injigez je u penziji već 9 godina, a bio je nadbiskup u Gvadalahari. Kako je sam rekao, objavio je ovaj video-snimak kako bi razotkrio plan da se napravi "jedna vojska, jedna ekonomija i jedna religija - koja neće biti hrišćanska".

Kako su objavili iz biskupije na društvenim mrežama, on je posle ovog video-snimka ipak povukao svoje reči o novom svetskom poretku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.