Megan i Hari u Australiji dobili prvi poklon za bebu

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan i Hari u Australiji dobili prvi poklon za bebu

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dobili su prve poklone za bebu od guvernera Ser Pitera Kosgrovea, službenog predstavnika kraljice Elizabete Druge u Australiji, prenose mediji.

"Prva igračka", rekla je s oduševljenjem Megan Markl, primivši u ruke plišanog kengura s mladuncem u torbici.

Princ Hari je pozirao s minijaturnim čizmicama u boji konjaka poznatog australijskog brenda UGG.

Tokom prvog pojavljivanja u javnosti nakon objave o Meganinoj trudnoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << par je pozirao ispred zgrade sidnejske Opere i tamo srdačno pozdravio mnoštvo okupljenih Australijanaca.

Prethodno su posetili zoološki vrt Taronga i pozirali s parom koala u naručju.

Vest o trudnoći kraljevski par je s porodicom podelio u petak na venčanju princeze Judžini, pišu britanski mediji, a izvori bliski princezi tvrde da će se Meganina majka uskoro preseliti u London kako bi pomogla ćerki, jer Megan navodno ne želi dadilje.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.