Megan Markl i princ Hari postali roditelji dečaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Markl i princ Hari postali roditelji dečaka

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rodila je danas dečaka, saopštio je njen suprug, princ Hari.

On je dodao da su majka i beba dobro.

"Bilo je neverovatno", rekao je princ Hari, smešeći se, i dodao da je veoma ponosan na svoju suprugu.

Obraćajući se medijima, princ Hari naglasio je da on i Megan Markl još nisu odlučili koje će ime dati sinu i najavio da će se sve troje, prvi put, pojaviti u javnosti za nekoliko dana.

Beba će biti sedma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u redu za britanski tron, iza princa Čarlsa, princa Vilijama, njegovo troje dece, i svog oca, princa Harija.

To je osmo praunuče kraljice Elizabete Druge i prvo dete princa Harija i vojvotkinje od Saseksa, koji su se venčali pre godinu dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Megan Markl rodila dečaka

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2019

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rodila je danas dečaka, saopštio je njen suprug, princ Hari...On je dodao da su majka i beba dobro...- Bilo je neverovatno - rekao je princ Hari, smešeći se, i dodao da je veoma ponosan na svoju suprugu...Obraćajući se medijima, princ Hari naglasio je da on i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.