Međunarodna konferencija o veštačkoj inteligenciji u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodna konferencija o veštačkoj inteligenciji u Novom Sadu

Od 25. do 27. juna na Departmanu za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu biće održana međunarodna konferencija WIMS'18 (The 8th International Conference on Web Intelligence, Mining and Semantics).

Na Konferenciji će učestvovati više od 60 naučnika iz celog sveta, tri svetski poznata eksperta iz ove oblasti održaće predavanja, a biće prikazano i pet tutorijala u kojima će biti predstavljene trenutno najaktuelnije istraživačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teme iz oblasti veštačke inteligencije i nauke o podacima.

Cilj Konferencije je da se predstave naučni radovi iz aktuelnih istraživanja u oblasti web tehnologija i veštačke inteligencije i njihove primene, kao i da se doktorandima omogući da prikažu svoja istraživanja. U okviru Konferencije biće održane i dve specijalne sekcije WASA'18 (The 8th Workshop on Applications of Software Agents) i BigData'18 (The 1st Workshop on Big Data).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.