Mediji u BiH prenose reakcije: Hvala Vučiću, naše političare neka je sramota; kritika domaćih političara

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 23:47

Mediji u BiH prenose reakcije: "Hvala Vučiću, naše političare neka je sramota"; kritika domaćih političara

Predsednik Aleksandar Vučić sutra ide u Sarajevo, a tom prilikom će donirati 10.000 vakcina. Mediji u BiH uveliko pišu o dolasku predsednika Srbije.

Dolazak Vučića sa donacijom portal "Avaz", između ostalog, iskoristio je i da ukori svoje političare.

"Političari u Bosni i Hercegovini građanima su priredili novu, u ovom slučaju potencijalno životno opasnu bruku - ostali smo jedina država u Evropi koja još uvek nema vakcinu protiv koronavirusa. I dok političari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ovu sramotnu činjenicu nude nemušta opravdanja i međusobno svaljuju krivicu, susjedna Srbija je za to vreme uspela da nabavi čak četiri vrste vakcina i druga je država u Evropi po imunizaciji", piše Avaz.

Medij iz BiH navodi da je "ovaj Vučićev potez direktan šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH", ali i hvale gest predsednika Srbije.

Svoje tvrdnje podupiru navodeći reakcije svojih čitalaca: "Hvala Srbiji u ime bolesnih koji se bore za svoje živote", "Hvala gospodinu Vučiću, tako se govorilo u BiH. Čovek nije morao da donese...", "Pokazali ste svoju sposobnost i koliko brinete o građanima. Brukate građane Bosne i Hercegovine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.