Mediji otkrili ko je sinoć ubijen u Beogradu

Izvor: B92, 23.Jul.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji otkrili ko je sinoć ubijen u Beogradu

Beograd -- Sinoć se u Beogradu dogodila pucnjava u kojoj je ubijena jedna osoba, dok je druga ranjena. Novosti: Ubijen S.T. (28), diler droge.

Prema nezvaničnim saznanjima "Večernjih novosti", na S.T. je više puta pucao napadač koji je vozio skuter. Do napada je došlo u Ulici Miška Jovanovića 5 u beogradskoj opštini Voždovac, kada je napadač ispalio nekoliko hitaca na S.T, koji se nalazio na mestu suvozača u parkiranom automobilu.

Prema prvim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozač automobila Đ.S. (25) pokušao je automobilom da preveze povređenog, ali je na putu ka Urgentnom centru, u Bulevaru oslobođenja doživeo saobraćajnu nesreću, u kojoj je zadobio povrede glave.

Sumnja se da je motiv napada povezan sa narkoticima, a preminuli je navodno bio diler.

Policija intenzivno traga za napadačem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAČEKUŠA NA VOŽDOVCU: Ubijen diler droge, muškarac pokušao da ga spase, ali je prilikom vožnje doživeo saobraćajku?

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2019

Stefan Totić (28) ubijen je pošto je na njega više puta pucao napadač koji je vozio skuter, nezvanično saznaju “Novosti” Stefan Totić (28) ubijen je pošto je na njega više puta pucao napadač koji je vozio skuter, nezvanično saznaju “Novosti”.Kako nam je rečeno,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.