MITROPOLIT AMFILOHIJE JE ŽIV: Pojedini mediji objavili vest o njegovoj smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 00:17

MITROPOLIT AMFILOHIJE JE ŽIV: Pojedini mediji objavili vest o njegovoj smrti

Kako su prenele Novosti, Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović preminuo je večeras, međutim ta vest se ispostavila kao lažna.

Podsećamo, tokom današnjeg kontrolnog pregleda otkriveno je da mitropolit Amfilohije otežano diše uz bol u grudnom košu.

Odmah su urađene sve analize. Takođe i skener plućne arterije i skener pluća.

Snimak je pokazao da je uzrok otežanog disanja i bola pojava vazduha u sredogruđu ili pneumomediostinum, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se često javlja u situacijama u kojima pacijent ima osetljiva pluća zbog dužine trajanja upalnog procesa.

Mitropolit nije bio priključen na respirator, a od 6. oktobra se vladika nalazi na bolničkom lečenju zbog virusa korona.

Oglasili se iz Mitropolije

- Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita Amfilohija obavještavamo javnost da je u odnosu na današnji izvještaj nepromijenjeno. Problem koji je napravio pneumomediostinum – vazduh u sredogruđu je pod nadzorom ljekarskog tima koji od samog početka bolesti visokopreosvećenog mitropolita Amfilohija se brine o njegovom oporavku - piše sa sajtu Mitropolije.

Nadamo se da će se Mitropolit Amfilohije oporaviti i da će mu se zdravstveno stanje poboljšati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.