Mediji o smrti Šabana Šaulića: Gde je granica? VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji o smrti Šabana Šaulića: Gde je granica? VIDEO

"Poginuo Šaban Šaulić: Kralj narodne muzike preminuo posle teške saobraćajne nesreće." To je bio jedan od prvih naslova na portalima objavljen 17. februara.

I nije medijima trebalo mnogo vremena da iz minuta u minut počnu da objavljuju vesti o pogibiji poznatog pevača.

Nizale su se priče o detaljima nesreće, objavljivani su snimci sa lica mesta, bavili su se novinari i time ko je prvi izjavio saučešće, najglasnije plakao i doneo najveći venac na sahranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a pisalo se i koliko članovi porodice Šabana Šaulića mogu dobiti od osiguranja.

Više od 1.000 vesti objavljeno je na portalima od prošle nedelje i pitanje koje su mnogi postavili jeste gde je granica?

O tome su u Jutarnjem programu Prve televizije govorili Neda Todorović, profesorka na Fakultetu političkih nauka i Mladeno Radulović, urednik Kurirovog portala.

Opširnije u video – prilogu…

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.