Mediji: Tužilaštvo ispituje majku đaka iz Beograda zbog testova

Izvor: B92, 18.Jun.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Tužilaštvo ispituje majku đaka iz Beograda zbog testova

Beograd -- U Tužilaštvu u Beogradu u toku je ispitivanje osobe za koju se sumnja da je posedovala testove iz matematike koji su potom i javno objavljeni, prenosi "Blic".

Prema još zvanično nepotvrđenim saznanjima lista, reč je o majci jednog đaka iz beogradske osnovne škole, koja se nalazi u Zemunu.

"Trenutno se žensko lice ispituje i utvrđuje se kako je došla u posed testova iz matematike koje su mali maturanti danas trebali da polažu u okvru male mature", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže izvor "Blica".

Lice za koje se sumnja da je učestvovalo u krivičnom delu koje je kulminiralo pomeranjem polaganja testa iz matematike za četvrtak nije zaposleno u Ministarstvu prosvete.

Polaganje testa iz matematike u okviru male mature odloženo je, jer su se sinoć na društvenim mrežama pojavili rukom pisani zadaci iz matematike, a kako "Blic" nezvanično saznaje, upravo te zadatke osmaci bi imali danas na testu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.