Uhapšen napadač na inspektora iz Novog Sada FOTO

Izvor: B92, 21.Okt.2020, 15:18

Uhapšen napadač na inspektora iz Novog Sada FOTO

Novi Sad -- Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su D. S. (1977) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on napao inspektora Policijske uprave u Novom Sadu i naneo mu teške telesne povrede.

Kako javlja TV Prva, osumnjičeni je uhapšen u Futogu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Sumnja se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je D. S., prilikom pretresa, šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spreči da ukrade automobil na Salajci, saopšteno je iz MUP-a.

Prethodno je uhapšena osoba za koju se sumnja da je bila sa napadačem na policijskog inspektora.

Mediji su ranije preneli nezvanične informacje da je inspektor pogođen hicem iz vatrenog oružja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U NOVOM SADU: Iz vatrenog oružja pucano na inspektora, potera za napadačem u toku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020

U.N. inspektor PU Novi Sad, ranjen je danas u Novom sadu...Prema nezvaničnim informacijama, na njega je pucano iz vatrenog oružja...Na ulicama su jake policijske snage, u toku je potera za napadačem...Istraga je u toku...Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA Novosadski inspektor ranjen kada je pokušao da osujeti krađu automobila, napadač pobegao sa lica mesta, pronađeno NJEGOVO VOZILO

Izvor: Blic, 21.Okt.2020

Razbojnik koji je danas nožem lakše ranio policijskog inspektora u Novom Sadu pobegao je kolima sa mesta zločina i policija traga za njim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.