Mediji: Pretukli ga zbog tri prsta; Policija: Tragamo za napadačima VIDEO

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Pretukli ga zbog "tri prsta"; Policija: Tragamo za napadačima VIDEO

Policija radi na identifikaciji lica koja su sinoć fizički napala J. V. (19) u naselju City kvart u Podgorici, saopštila je policija glavnog grada Crne Gore.

Grupa za sada nepoznatih lica fizički je napala J. V, koji tom prilikom nije zadobio ozbiljne povrede.

Podgorička policija saopštila je i da je na području grada na dve lokacije došlo do pokušaja kamenovanja kolona vozila koja su se kretale kolovozima, a sprečena su efikasnom reakcijom policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako se dodaje, sprečeno je i ispisivanje grafita na zidu jednog ugostiteljskog objekta u bloku V. i napad na vlasnicu lokala.

Podsetimo, Bezbednosno informativna agencija Srbije obratiće se zvaničnim zahtevom Agenciji za nacionalnu bezbednost Crne Gore zbog incidenta u Podgorici, pišu "Novosti".

Na snimku dostavljenom "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za mladićem bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Kako pišu "Večernje novosti", incident se dogodio zato što je taj mladić pokazao simbolično tri prsta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.